Olen Anu Jokela – yrittäjä oululaisen By Joanin taustalla.

Tein ensimmäiset kotisivuni vuonna 2008. Tällöin minulla oli suunnitelmat kaikessa muussa kuin siinä, että ryhtyisin yrittäjäksi. Opiskelin tietotekniikan insinööriksi ja tein kotisivuja siinä rinnalla. Kysyntä kasvoi jatkuvasti ja tiesin myös, että koulu ei anna minulle tarpeeksi suuria valmiuksia siihen, mitä haluaisin tehdä.

Vuonna 2012, sain ajatuksen ja menin Oulun Maistraattiin. Tästä kaikki sitten alkoi, olin yrittäjä! Ajatuksenani oli, että toimin yrittäjä muutaman vuoden ja suuntaan sitten töihin muualle. Kaikki ei kuitenkaan mene aina niinkuin suunnittelee.

Työskentelin yrittäjänä, valmistuin insinööriksi ja jatkoin opiskelua, koska tiesin, että pelkkä koodaus ei minulle riitä. Opiskelin vielä tradenomiksi, jolloin opintoni sisälsivät mm. graafista suunnittelua. Oulun seudun ammattikorkeakoulu, jossa opiskelin, ei tarjonnut kuitenkaan minulle tarpeeksi luovia kursseja. Tämän vuoksi suoritin osan opinnoista Haaga-Helia ammattikorkeakoulun puolella, jossa pääsin perehtymään mm. luovaan kirjoittamiseen sekä sosiaaliseen mediaan.

Tällä hetkellä työskentelen päivät ulkopuoliselle ja vapaa-ajallani teen yritykseni töitä. Tämä käytäntö on sopinut minulle hyvin, ainakin toistaiseksi. Mihin tulevat vuodet vievät, sen aika näyttää. Asiakkaitani ovat tällä hetkellä pienet ja keskisuuret yritykset ympäri Suomea.

Pikaisesti voi päätellä, että elämäni on vain töitä. Näin ei kuitenkaan ole. Vapaa-ajalla nautin viettää aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Yli 10 vuoden ajan olen ollut ahkera lavatansseissa kävijä ja edelleen ne ovat osa elämääni. Rentoudun käsitöiden, leipomisen ja komedioiden parissa. Mahdollisuuksien mukaan matkustelen sekä Suomessa että ulkomailla.

Yrittäjänä haluan erottua hyvällä asiakaspalvelulla. Olen joustava, luotettava ja teen kaikkeni, että onnistumme. Erityisen kiinnostunut olen kuitenkin auttamaan Sinua seuraavassa projektissasi!