Site Overlay

Matkani tähän päivään

Olen Anu Jokela, graafisen silmän omaava, oululainen nainen. Koulutukseltani olen sekä tietotekniikan insinööri (OAMK 2010) että tietojenkäsittelyn tradenomi (OAMK 2013). Opiskeluihini kuului paljon niin koodaamista kuin myös graafista suunnittelua sekä luovaa kirjoittamista. Lisäksi olen kouluttautunut taloushallinnon parissa.

Opiskeliaikanani tein ensin sivuja lyhyillä työsopimuksilla. Vuosien kuluessa huomasin, että tämä on asia josta pidän, johon minulla on intohimo ja palo. En ollut koskaan ajatellut, että alkaisin yrittäjäksi (enemmänkin toisin päin). Kuitenkin lukuisten työnantajieni, nykyisten asiakkaideni, rohkaisemana menin maistraattiin vuonna 2012. Ja siitä se alkoi, olin kuin olinkin yrittäjä.

Työkokemusta minulla on asiakaspalvelusta, henkilöstöpuolelta, taloushallinnosta, markkinointimateriaalin ja tuotepakkausten suunnittelusta sekä asioiden koordinoinnista vuosien ajalta. Laajojen työtehtävien kautta olen pystynyt kehittämään itseäni niin työntekijänä kun myös ihmisenä. Tällä hetkellä työskentelen kokopäiväisesti tuonnin ja tuotekehityksen parissa. Rinnalla toimin kuitenkin edelleen yrittäjänä ja opiskelen ylempää AMK-tutkintoa suuntautumisena yrittäjyys ja liiketoiminnan kehittäminen.

Iän karttuessa olen aikuistunut, mutta tallessa on edelleen nouruuden into sekä lapsuuden mielikuvitus, hulluus ja luovuus. Intohimoni on edelleen tehdä yhä hienompia sekä paremmin toimivia ja palvelevia nettisivuja sekä auttaa yrittäjiä heidän taipaleellaan.

Haluan erottua hyvällä asiakaspalvelulla. Asiakkaan kuuntelu, ymmärrys ja yhteisen polun löytäminen ovat vahvuuksiani. Olen joustava, luotettava ja teen kaikkeni, että onnistumme yhdessä.

Elämäni ei ole kuitenkin pelkkää työtä. Olen kiinnostunut lavatansseista, geokätköilystä, lenkkeilystä, matkustelusta, leipomisesta ja ruoanlaitosta, elokuvista ja kelkkailusta. Kiinnostuksen kohteideni, yrittämisen sekä perheeni parissa kulutankin vapaa-aikani, mikä minulla jää päivätöiltäni.

Erityisen kiinnostunut olen kuitenkin auttamaan Sinua seuraavassa projektissasi! Tee itsellesi palvelus, Ota rohkeasti yhteyttä. Juuri tänään voin auttaa sinua saamaan uusia tuulia yrityksellesi.

Copyright © 2019 By Joan