By Joan

Kotisivut edullisesti Oulusta

Tarina

Olen Anu Jokela, yrittäjä ByJoanin takana.

Olen paljasjalkainen, graafisen silmän omaava, oululainen nainen. Koulutukseltani olen sekä tietotekniikan insinööri (OAMK 2010) että tietojenkäsittelyn tradenomi (OAMK 2013). Opiskeluihini kuuluu paljon niin koodaamista kuin myös graafista suunnittelua ja luovaa kirjoittamista. Lisäksi olen kouluttautunut erilaisilla taloushallinnon kursseilla.

Opiskeliaikanani tein ensin sivuja työsopimuksilla. Vuosien kuluessa houmasin, että tämä on asia josta pidän, johon minulla on intohimo ja palo. En ollut oikeastaan koskaan suunnitellut, että alkaisin yrittäjäksi. Kuitenkin lukuisten silloisten työnantajieni, nykyisten asiakkaideni, rohkaisemana kävelin maistraattiin vuonna 2012. Ja siitä se alkoi, olin kuin olinkin huomaamattani yrittäjä. Tällä hetkellä työskentelen kokopäiväisesti myynnin ja markkinoinnin parissa. Rinnalla kuitenkin toimin edelleen yrittäjäni. Kumpi on tulevaisuuteni, vain aika sen näyttää!

Iän karttuessa olen aikuistunut, mutta tallessa on edelleen nouruuden into sekä lapsuuden mielikuvitus. Intohimoni on edelleen tehdä yhä hienompia sekä paremmin toimivia ja palvelevia nettisivuja. Haluan erottua hyvällä asiakaspalvelulla. Olen joustava, luotettava ja teen kaikkeni, että onnistumme.

Elämäni ei ole kuitenkin pelkkää työtä. Olen kiinnostunut tanssista, geokätköilystä, lenkkeilystä, matkustelusta, kokkauksesta, elokuvista, kelkkailusta, mutta myös työhöni liittyvistä asioista seuraamalla alan trendejä. Kiinnostuksen kohteideni, yrittämisen sekä perheeni parissa kulutankin vapaa-aikani, mikä minulla jää päivätöiltäni.

Erityisen kiinnostunut olen kuitenkin auttamaan Sinua seuraavassa projektissasi!