Site Overlay

Matkani tähän päivään

Olen Anu Jokela, graafisen silmän omaava, oululainen nainen. Koulutukseltani olen sekä tietotekniikan insinööri että tietojenkäsittelyn tradenomi. Opiskeluihini kuului paljon koodaamista, graafista suunnittelua sekä luovaa kirjoittamista. Lisäksi olen kouluttautunut taloushallinnon parissa sekä suorittanut digitaalisen myynnin ja markkinoinnin täydennyskoulutuksen Oulun seudun ammattikorkeakoulussa.

Opiskeluaikanani tein ensin sivuja lyhyillä työsopimuksilla. Vuosien kuluessa huomasin, että tämä on asia josta pidän, johon minulla on intohimo ja palo. Lukuisten työnantajieni, nykyisten asiakkaideni, rohkaisemana perustin yrityksen vuonna 2012. Yhtäkkiä olin kuin olinkin yrittäjä, vaikka olin aina ajatellut, että ei ikinä.

Työkokemusta minulla on mm. asiakaspalvelusta, henkilöstöhallinnasta, taloushallinnosta, graafisesta suunnittelusta, tuotteistamisesta, ostotoiminnasta sekä tuonnista. Laajojen työtehtävien kautta olen pystynyt kehittämään itseäni niin työntekijänä kuin myös ihmisenä.

Iän karttuessa olen aikuistunut, mutta tallessa on edelleen nuoruuden into sekä lapsuuden mielikuvitus, hulluus ja luovuus. Intohimoni on edelleen tehdä yhä hienompia sekä paremmin toimivia ja palvelevia nettisivuja sekä auttaa yrittäjiä heidän taipaleellaan. Haluan erottua hyvällä asiakaspalvelulla. Asiakkaan kuuntelu, ymmärrys ja yhteisen polun löytäminen ovat vahvuuksiani. Olen joustava, luotettava ja teen kaikkeni, että onnistumme yhdessä.

Elämäni ei ole kuitenkin pelkkää työtä. Nautin lavatansseista, geokätköilystä, maastopyöräilystä, matkustelusta, leipomisesta ja ruoanlaitosta, elokuvista sekä kelkkailusta. Harrastuksieni, yrittämisen sekä perheeni parissa kulutankin vapaa-aikani, mikä minulla jää päivätyöltäni.

Erityisen kiinnostunut olen kuitenkin auttamaan Sinua seuraavassa projektissasi! Tee itsellesi palvelus ja ota rohkeasti yhteyttä jo tänään niin voin auttaa sinua saamaan uusia tuulia yrityksellesi.

byjoan
Copyright © 2022 By Joan.